Bilgi iste!

Eğitimle ilgili detaylı bilgi için bülten listesine kayıt olabilirsiniz

Proje Yönetimi Sertifika Programı (PMP)

PMP Sınavına Hazırlık

PMP (Project Management Professional) Sertifikası, Dünya’da en çok kabul gören Proje Yönetim Profesyoneli Sertifikası olarak, PMI Metodolojilerine Proje Yöneticisinin hakim olduğunu ve Proje Yönetimi konusunda bu doğrultuda tecrübeli olduğunu tesciller. Teorik ve pratik PMI Proje Yönetim Metodolojileri eğitim içerikleriyle sınava hazırlık ek derslerle güçlendirerek katılımcıların sertifikaya ulaşmalarını kolaylaştıran bir eğitimdir. Eğitim ve Materyaller PMBOK 6 ile tam uyumludur. Bu eğitim sonunda alınan katılım belgesi PMP sınav başvurusu için yeterlidir.

Eğitime katılacak kişiler; PMI Standartlarına göre Proje Yönetimi temel yapısını ve pratiklerini öğrenecek ve bu pratikleri projelerinde uygulayarak PMI yaklaşımların faydalarını elde etmeye başlayacaktır.

Kimler Katılabilir;

Firmalarda proje yöneticisi veya yönetici adayı olarak çalışan ya da herhangi bir projede görev almakta olan, proje koordinatörleri, proje mühendisleri, proje yönetim teknikleri ve proje uzmanları, Araştırma ve Geliştirme bölüm uzmanları, Ar-Ge bölüm çalışanları da programa katılım sağlayabilir.

(MS Project konusu ile Project Management Institute (PMI) tarafından gerçekleştirilen Project Management Professional (PMP) sınavı hakkında bilgi sahibi olmak, sınava hazırlanmak isteyen en az ön lisans mezunu kişiler katılabilir. )

Eğitim İçeriği;

• Süre ve Maliyet Tahminlerinin Oluşturulması
    • Kazanılmış Değer Analizi

NOT:
• Eğitim sonunda %70 oranında devam sağlayan öğrencileriniz Kurumunuzun Sertifikasını almaya hak kazanırlar.
• PMP Sınavına girerek, Project Management Professional (PMP) sertifikası alabilirler.

Dökümanlar