Bilgi iste!

Eğitimle ilgili detaylı bilgi için bülten listesine kayıt olabilirsiniz

Simülasyon Oyunu ile Temel Finans

Finans Eğitiminin En Eğlenceli Hali Oyuna hazır mısınız?

Finans Eğitiminin En Eğlenceli Hali!

Simülasyon Oyunu ile Temel Finans Eğitimi

Finansal Yönetim ve İşletme Sermayesi

Katılımcılar, yüksek rekabetin olduğu bir sektörde yer alan işletmenin sorumlu yöneticileri olarak simülasyona dahil ediliyor. Senaryolara göre değişiklik göstermekle beraber; mali tablo analizleri, dış etkenler, değişik riskler ve durumları dikkate alarak Finansal karar alma becerilerinin artırılması hedefleniyor. Senaryoya göre karar alan ve konumlanan katılımcılar anında sonuçlarını görerek, Performanslarını değerlendirme olanağına sahip oluyor.

Simülasyon Oyunun Ötesinde Eğitimde Bir İNOVASYON

İşletme faaliyetlerinin devam edebilmesi ve operasyonlarını sürdürebilmesi için finans yönetimin işletme hedeflerine uygun şekilde planlanması ve idare edilmesi gerekiyor. Bu kapsamda bilinmesi gereken bir dizi kavram, disiplin ve yaklaşımlar söz konusudur. Bunlara vakıf olmak kadar, pratik sahadaki olumlu/olumsuz yansımalarının Hangi sonuçları doğurduğunu görmek de önemlidir.

Simülasyon uygulamasıyla ne hedefleniyor?

Lisans ve MBA öğrencilerinden, bir işletmedeki finans uzmanı ya da finans uzmanı olmayan çalışanlara kadar, kullanım alanı oldukça geniş bir eğitim aracını ifade eden simülasyon üzerinden finansa dair bilgi birikimlerinin pratikte nasıl işletilebileceğinin uygulaması yapılıyor.

Bu anlamda; yeni yaklaşımlarla hazırlanan değişik senaryolar üzerinden finans ve işletme sermaye yönetiminin verimli şekilde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Oyuna hazır mısınız?

Kimler Katılabilir:

Finansçı olmayan tüm profesyoneller, Kobiler ve yeni girişimciler katılabilir.

Program İçeriği:

Eğitim Tarihi  : 22 Şubat 2020
Eğitim Süresi Ve Zamanı  : 6 Saat, Cumartesi (09:30-16:30)
Eğitim Yeri  : OTÜSEM
Eğitim Ücreti : 650,00 TL (KDV Dahil)
Ödeme Bilgileri :

• OSTİM Teknik Üniversitesi İktisadi İşletmesi
  • Akbank OSTİM Sanayi Sitesi Şb.
  • IBAN No:TR52 0004 6006 0388 8000 1728 51

Dökümanlar